TINEX leverer Schaltbau kontaktorer, switcher og kontakter.

Dette er høykvalitetsprodukter som passer for elektriske biler og busser, industrielle batteriløsninger, industrielektriske maskiner og elektriske tog.

AC- og DC-kontaktorer for kritiske applikasjoner AC and DC contactors for critical applications / Schaltbau
Med fornybar energi og introduksjonen av likestrømsnett i produksjonen, blir svitsjingen av høye DC-belastninger stadig viktigere. Med våre erfaringer fra jernbaneteknologi utvikler vi pålitelige kontaktorer for alle bruksområder der belastningskretser må slås på og frakobles sikkert. Vårt utvalg av DC- og AC-kontaktorer spenner fra kontaktorer for batterispenninger til effektkontaktorer opp til 4800 V og 1100 A. Her er noen eksempler og en link i bildet.

Snap-action bryter fra Schaltbau
Mikrobryter for sikkerhetsapplikasjoner: Snap-action switches / Schaltbau
Enten som mikrobryter i håndholdte kontrollenheter, posisjonsbrytere i kraner eller endeposisjonsbrytere for bryterkontroller, er våre snap-action brytere det første valget for mikrobrytere i sikkerhetsapplikasjoner – først og fremst på grunn av deres robuste og presise brytermekanisme og den positive åpningen , som også beskytter åpningen av normalt lukkede kontakter. Velg mellom en rekke aktuatorer, tilkoblinger og materialer for kontakter og hus, og konfigurer den optimale mikrobryteren for din applikasjon! Her er noen eksempler og en link i bildet.

Kontakter
Vi tilbyr pålitelige kontakter: https://www.schaltbau.com/en/products/connectors/
Kontakter må sikre pålitelig overføring av energi og signaler – takle høy spenning, tøffe omgivelser og de vanskelige forholdene med jernbanetrafikk. Kontakter fra Schaltbau er spesielt designet for å oppfylle avhandlingens krav: Hvor menneskers sikkerhet og helse er avhengig av teknologi – som i transport, maskinteknikk, belysning, matprosessering, batterilading, gruvedrift eller offshore – de robuste kraftige kontaktene fra Schaltbau er førstevalget. Her er noen eksempler og en link i bildet.

 

Følg noen av linkene. Du kan også trykke på bildene for å komme til aktuell side. Der er det bare å scrolle nedover og trykke på et produkt og du får opp de fleste nøyaktige produktdetaljene som for eksempel her for: C310 – AC and bidirectional DC contactors up to 1,500 V

Ved å klikke seg ned i hierarkiet på nettsiden kan man til ganske god detalj finne riktig produkt på egen hånd.

Back